2013. november 27., szerda

Thaiföldi nyaralás , utazás során előforduló közlekedési eszközök.Thaiföldi nyaralás, thaiföldi utazás során előforduló közlekedési eszközök.

A thaiföldi utazás, thaiföldi nyaralás során tapasztalhatjuk, hogy  Thaiföldön  a közlekedés jóval másabb mint Európában, akár Budapesten.  A thaiföldi közlekedési eszközök skálája nagyon széles. A legolcsóbb rozoga járgányoktól a méregdrága autó csodákig minden megtalálható a gyakran elég zsúfolt utakon. Sok thaiföldi  járművet talán inkább a  mozgó thaiföldi bolt, mozgó thaiföldi árus kategóriába lehetne sorolni, ezeken nem kell meglepődni. Talán a leggyakoribb közlekedési eszköz még most 3014-hez közeledve is a motor kerékpár. A Thaiföldre utazó turistáknak is elsősorban ennek a használatát javaslom, persze csak akkor ha magabiztosan tudnak vele közlekedni. A motorbérlés és az üzemanyag is elég olcsó. 


A thaiföldi utazásomhoz, a thaiföldi nyaralásomhoz, a tengerparti esküvőmhöz és a bejegyzéshez nagy segítséget nyújtott a Thaiföld olcsón csapata. Thaiföldi olcsó nyaralás, thaiföldi olcsó utazás itt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése